Vrijwilligerswerk voor het Sociaal Huis / OCMW

Vrijwilligers vervullen een belangrijke functie in onze samenleving. Vooral in de welzijns- en zorgsector. Daar is het vrijwilligerswerk van groot belang. We zijn onze vrijwilligers dan ook erg dankbaar.

Heb je een beetje vrije tijd en wil je die graag inzetten voor anderen? Neem dan contact met ons op, want wij zijn nog op zoek naar mensen die zich bij ons enthousiast vrijwilligersteam willen voegen.

 

Wie zoeken we

Helpende handen voor de cafetaria van het Sociaal Huis

Je helpt tijdens de namiddag met het ondersteunen bij activiteiten, dranken opdienen en het opruimen van de keuken (niet koken). 

Maaltijdbedeling 

Je brengt warme maaltijden rond in Aartselaar met een minibus, elke dag in de voormiddag. Als vrijwilliger kan je opgeroepen worden wanneer onze vaste medewerker en vaste vervanger niet beschikbaar zijn. 

Leerkrachten Nederlandse les aan anderstaligen

Het Sociaal Huis/OCMW wil mensen met een andere taalachtergrond ondersteunen door middel van een aanbod aan extra Nederlandse les. Je kan vrijwilliger worden als je een achtergrond hebt als leerkracht.

 

Hoe aanmelden

Stel je kandidaat via T 03 870 58 70 of sociaalhuis@aartselaar.be. Of spring eens binnen tijdens de openingsuren van het Sociaal Huis/OCMW. 

 

Contactinformatie