Lunchen in onze cafetaria

Het Sociaal Huis/OCMW Aartselaar biedt aan alle 65-plussers van Aartselaar de mogelijkheid om te lunchen in onze cafetaria. Dit kan op alle weekdagen, uitgezonderd woensdagen en feestdagen.

De maaltijden worden geleverd door een traiteur en worden in de cafetaria aangeboden tussen 12 en 12.15 uur. U kunt steeds kiezen tussen een warme maaltijd of een koude schotel. Op maandag is er echter enkel een warme maaltijd. Het menu voor deze maand kunt u bij ons opvragen.

Na de maaltijd kunt u deelnemen aan de activiteiten. Zo worden er tijdens de openingsuren van de cafetaria regelmatig bingo- en kaartnamiddagen gehouden.

Andere activiteiten worden steeds op voorhand aangekondigd via deze website (zie homepage en activiteitenpagina), via affiches op het prikbord in de hal van de seniorenflats, in chalet Den Hamer, in het cultureel centrum en/of via reclame op de gemeentelijke infoborden.

Voorwaarden

  • u woont in Aartselaar
  • u bent minstens 65 jaar

Procedure

U moet zich minstens twee dagen op voorhand inschrijven. Hiervoor kunt u bellen, een mail sturen, of langskomen tijdens de openingsuren van de sociale dienst of de cafetaria.

Bedrag

Een gewone warme of koude maaltijd kost 8 euro. Traiteurmaaltijden kosten 11 euro.

De maaltijden worden per factuur afgerekend. Drank kan cash betaald worden in de cafetaria.

Contactinformatie