Optreden 'BAD FOX'

Vier gedreven bandleden, een unieke rocksound met een tikkeltje blues en catchy tunes: dat is BAD FOX, de band van de muzikanten Matthieu en Rémi Pelhate, Maarten Lievens en frontzanger Glenn Pauwels. In het najaar van 2016 begonnen de vier samen te spelen en intussen heeft Bad Fox al op verschillende podia gestaan. Bad Fox koos bewust voor een standaard bezetting: zanger, drummer, bassist en ...
547c01d0-da6b-4d50-8c0a-d3c1c64bcf15.jpeg Vier gedreven bandleden, een unieke rocksound met een tikkeltje blues en catchy tunes: dat is BAD FOX, de band van de muzikanten Matthieu en Rémi Pelhate, Maarten Lievens en frontzanger Glenn Pauwels. In het najaar van 2016 begonnen de vier samen te spelen en intussen heeft Bad Fox al op verschillende podia gestaan.

Bad Fox koos bewust voor een standaard bezetting: zanger, drummer, bassist en gitarist. Dat zorgt voor een pure, simpele en rauwe back to the roots sound in de schaduw van de jaren 60 en 70. De complexe ritmiek en sterke songstructuren worden verrijkt met verdoken laagjes melodie en een hoorbare passie voor muziek.

Voor deze vier artiesten is Bad Fox samen met hun crew een tweede familie. Ze hebben twee doelen: mooie songs maken en genieten van hun muzikale vriendschap. Samenwerken aan deze pure kunstvorm is voor Glenn, Matthieu, Rémi en Maarten een plezier dat onvervangbaar is. En dat hoor je in hun muziek. Een echte aanrader !
LINE-UP
Glenn Pauwels (32 ♂ Brasschaat (BE)) - Stem
Matthieu Pelhate (27 ♂ Mortsel (BE)) - Gitaar
Rémi Pelhate (26 ♂ Niel (BE)) - Bas
Maarten Lievens (36 ♂ Boechout (BE)) – Drum
Deuren : 20u Aanvang optreden : 21:00u Iedereen welkom. Inkom gratis.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

vr 21 juni 2019 van 21:00 tot 23:00

Waar

't Veurleste

Lindenboslaan 2
2630 Aartselaar

Prijs

Gratis

Organisatie

ACH JA vzw

Meer info

  • tel: achjavzw@gmail.com