Drive-in cinema: films onder de sterrenhemel 'Rocketman'

Deze zomervakantie, in het weekend van 22 en 23 augustus, krijgt Aartselaar een drive-in cinema. Het wordt een unieke filmbeleving met een projectie op groot scherm in openlucht. Het geluid van de film wordt via je autoradio gestuurd. We willen onze drive-in cinema graag een nostalgische toets meegeven. Oldtimers zijn dan ook meer dan welkom. Kom je met een auto ouder dan 30 jaar, krijg je een ...
69248703-3000-4257-a156-e5990a296e93.jpeg Deze zomervakantie, in het weekend van 22 en 23 augustus, krijgt Aartselaar een drive-in cinema. Het wordt een unieke filmbeleving met een projectie op groot scherm in openlucht. Het geluid van de film wordt via je autoradio gestuurd. We willen onze drive-in cinema graag een nostalgische toets meegeven. Oldtimers zijn dan ook meer dan welkom. Kom je met een auto ouder dan 30 jaar, krijg je een extra verrassing!
Maak het gezellig in je wagen, nestel je knus tegen je chauffeur bij het licht van de ondergaande zon en kom genieten van topfilms!

*** Rocketman ***
Een muziekfilm geïnspireerd op het ongelooflijke verhaal van superster Elton John. De film volgt hem in zijn beginjaren en toont de fantastische transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight tot één van de meest iconische figuren in de popcultuur. De legendarische songs van de man met de gekke outfits en dito brillen worden magistraal vertolkt door de opkomende ster Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service). Voor een publiek dat houdt van filmentertainment van de bovenste plank.

Met o.a. met Taron Egerton, Jamie Bell en Bryce Dallas Howard

Praktische info:
121 minuten – musicalfilm/drama – 12+
Met steun van Atlas Copco. De film wordt vertoond op de parking van Atlas Copco in de Ingberthoeveweg. Het terrein is toegankelijk met de wagen vanaf 20u15. Ticketprijs: € 10,00 per wagen, incl. 2 drankjes en 2 zakjes popcorn
Vooraf reserveren is noodzakelijk!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Wanneer

zo 23 augustus 2020 van 21:30 tot 23:00

Waar

Parking Atlas Copco Portable Air

Ingberthoeveweg 7
2630 Aartselaar

Prijs

€10.00

Basistarief: 10,00 €

Organisatie

Cultureel Centrum Aartselaar

Meer info